Abrikoskerneolie 100ml

29.75 kr.

Ikke på lager

Varenummer: 419. Kategorier: , .
- Læg 3 i kurven og spar 20%
- Læg 5 i kurven og spar 25%

Beskrivelse

Abrikoskerneolie går også under navnet ”abrikosolie” og udvindes fra abrikoskernen, der indeholder op i mod 50% olie, ved direkte presning eller koldpresning. Abrikoskerneolie anvendes ofte til kropspleje, men bruges også til massage og nogle former for abrikoskerneolie kan også benyttes til madlavning.

Abrikoskerneolie indeholder en høj mængde oliesyre og linolsyre, det vil sige at olien er en rigtig god kilde til umættede fedtsyrer. Udover den høje mængde olie- og linolsyre, indeholder abrikoskerneolie også A, C og E-vitaminer, som gør den meget velegnet til naturlig hudpleje.

Abrikoskerneolie har en gylden og meget klar farve og en meget nøddeagtig duft, som ikke drager nogen nævenyttige duftrelationer til abrikosfrugten. Olien minder på mange punkter om mandelolie, da denne også udvindes fra nøddens kerner.

Abrikoskerneolien har en fantastisk evne til at blødgøre huden, uden at fedte den. Har du tendens til tør, ru eller skadet hud, for eksempel efter badning, bør du se nærmere på denne olie eller andre olier der indeholder samme værdier, som for eksempel mandelolien.

Du kan tilsætte abrikoskerneolien til almindeligt badevand eller påføre det din hud, hvorefter du massere det ind, langsomt. Olien skal være helt absorberet førend du er færdig med på førelsen.  Du kan også bruge abrikoskerneolien til at give dit hår en fornyet glans, ligesom det er tilfældet med mandelolie.


Produktdetaljer
Vægt150 g
Udvundet Fra

Frø

Botanisk Navn

Prunus armeniaca

Oprindelse

Central-og Østasien.

Certificering

EcoCert

Producent

Rømer.

Ekstraktions Metode

Koldpresset.

Opbevaring

Køligt og helst mørkt, uden direkte sollys.


Anmeldelser (0)

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Abrikoskerneolie 100ml”


Fedtsyrer

Palmitinsyre 4,28%, Palmitoleinsyre 0,7%, Stearinsyre 1,12%, Oliesyre 69,62%, Linolsyre 23,34%, Alfalinolensyre 0,22%, 11-Eicosensyre 0,18%


Anvendelse

Massageolie
Eftersom at abrikoskerneolie er både fugtgivende og hurtigt indtrængende i huden, bliver abrikoskerneolie ofte brugt til oliemassage. Derudover er abrikoskerneolie meget mild og dermed ikke irriterende på huden, hvilket også gør den egnet til brug på børn.

Hudrens / Peeling
Abrikoskerneoliens unikke farve, kan benyttes til at give dig et flot glødende skær på bare 3 minutter. Blandt en smule abrikoskerneolie med sukker og skrub nu dit ansigt for at opnå en eksfolierende effekt. Rens meget forsigtigt, som med enhver anden scrub, især når du benytter den til ansigtet.

Hårkur
Du kan bruge abrikoskerneolie til en dejlig hårkur, som genvinder dit hårs naturlige glød og reparerer hår der er blevet ødelagt eller skadet af kosmetiske hårprodukter, fyldte med kemikaler. Blandt abrikoskerneolien med en anden olie, så som arganolie eller mandelolie. Masser olieblandingen ned i din hovedbund og lad det være i, i et par minutter.

Fugtgiver
Vi har alle sammen vores egne tørre steder på kroppen, dette er i de fleste tilfælde sådan noget som albuer, knæ og hænder, men begrænser sig ikke her til. Hvis du lider af disse tørre steder, kan du med fordel benytte abrikoskerneolien som en spot-fugtgiver. Det vil sige, behandling af de særligt udsatte områder. Smør blot et par dråber af olien på det udsatte sted og lad det absorbere af sig selv. Gør dette hver dag, ind til du opnår et tilfredsstillende resultat.

Natolie/Natcreme
Olien giver dig de bedste resultater som fugtgiver, hvis du bruger den som nattefugter. Start med at rense dit ansigt og bland herefter abrikoskerneolien med en hvilken som helst anden essentiel olie og masser den nænsomt ind i huden. Når du benytter abrikoskerneolien som natfugter, kan du slippe af med tilstoppede porer, skinnende næse og pande og vil samtidig give din hud den fornødne fugt.