Om Basisolier.dk

Basisolier.dk er en dansk webshop, der sælger naturlige basisolier. Vi har et bredt udvalg af basisolier, bestående af de mest populære produkter på markedet. Vi har et bredt kendskab til de forskellige olier, og kan således rådgive om brugen af de forskellige olier.

Webshoppen drives af Bondtofte ApS.

Ideen bag basisolier – helt simpelt
Der kommer flere og flere produkter på markedet, og de mange konkurrenter gør at priserne på samme produkt kan variere. Det er både smart men også forvirrende.

Vi kender det alle sammen, når vi skal handle dagligvarer. Vi kan vælge imellem et hav af varer, der prismæssigt kan svinge meget. En dag da jeg stod i den lokale dagligvare butik, og kiggede på de mange varianter slog det mig: Det eneste jeg ønsker, er et produkt der er godt men til en retfærdig pris. Altså, ikke en pris der er baseret på populariteten omkring produktet eller for den sags skyld indpakning m.m, –  og hvor ville det dog være dejligt hvis denne butik havde udvalgt disse produkter til og for mig, så jeg ikke havde været nødsaget til at tage stilling til de mange forskellige typer af (stort set) samme produkt, i min travle hverdag med børn og arbejde og ja, de mange andre gøremål. Ja! det lyder måske en smule forkælet, men jeg gik med min partner straks i gang med at forkæle mine kunder!

Ideen bag basisolier kom netop til, i denne frustration over altid at blive bombaderet med de mange produkter på markedet, og vi blev enige om at samle en side med de mest basale og grundlæggende olier på markedet. Vi udvider konstant vores sortiment med flere olier, hvis behovet er herefter, og vi har prøvet at gøre det så simpelt som muligt.

Som tidligere nævn er det for os et must, at produktet er godt og til en fair pris. Vi har derfor valgt at føre helt naturlige produkter vi blandt andet får hjem fra Marokko. De mange egenskaber fra naturen selv, optræder hver især i disse udvalgte olier der ydermere er certificeret økologiske.

Lad endelig høre fra dig hvis du mener vi mangler en olie, eller hvis du bare har brug for råd omkring anvendelsen m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *